مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

الفاظ زشت نکونام نثار فیلمبردار اصفهانی| سامره تکذیب کرد!

  • کد خبر: ۱۹۶۶۴۲
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
الفاظ زشت نکونام نثار فیلمبردار اصفهانی| سامره تکذیب کرد!
درحالی که فیلمبردار اصفهانی اعلام کرده جواد نکونام الفاظ بسیار زشتی را به او نسبت داده، اما علی سامره، سرپرست تیم استقلال این موضوع را تکذیب کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، در جریان بازی استقلال و ذوب آهن برای لحظاتی جواد نکونام با یکی از فیلمبراداران که به تصویر برداری مشغول بود، درگیر شد.  

در این صحنه به درستی مشخص نشد که اعتراض سرمربی استقلال به چیست و نکونام به چه دلیل به سمت این فیلمبردار رفته است.


 ماجرا، اما این طور که آقای فیلمبردار تعریف کرده بسیار حاد بوده و سرمربی استقلال رفتار نامناسبی با او داشته است.

فیلمبردار اصفهانی در مصاحبه‌ای اعلام کرده سرمربی استقلال در این لحظه ضمن ضربه زدن به هدفون او الفاظ ناموسی و زشتی را نثارش کرده است.

این اظهارات باعث شد تا در سکوت معنا دار نکونام سرپرست تیم استقلال واکنش نشان دهد. علی سامره مدعی شده جواد نکونام هیچ حرف زشتی نثار فیلمبردار نکرده و فقط قدری آتشی شده است!  

سامره در عین حال تاکید کرده چرا فیلمبردار در حلق نکونام بوده و ازاو فیلم می‌گرفته که این اظهارات نشان دهنده نا آشنایی سرپرست تیم استقلال از پروتکل‌هایی است که در ورزشگاه‌ها تعریف شده است.

حال اینکه سامره راست می‌گوید یا آن آقای فیلمبردار به درستی قابل تشخیص نیست و مردم به‌ترین قاضی هستند، اما به نظر می‌رسد اساسا دعوایی که ایجاد شده بیخود وبی جهت بوده و آقای فیلمبردار بی دلیل مورد هجمه سرمربی استقلال قرار گرفته و جواد نکونام حقی برای اعتراض به نوع فیلمبرداری در اصفهان نداشته است.

حتی ممکن است پای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بابت این موضوع به میان بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->